BETONELEMENT

Kom sikkert i hus med byggeri til tiden
– og træk på vores viden til enhver tid

Beton. Der findes ingen byggematerialer med samme styrke, samme bæreevne, samme fleksibilitet og med samme frihedsgrad til at vælge form og færdig finish. Beton er unikt.

I BETONELEMENT har vi ikke bare gjort beton til vores speciale – det er vores passion. På vores fabrikker er dedikerede specialister på hvert sit felt hver dag travlt beskæftigede med at optimere og rationalisere dit byggeri – producere, projektere, rådgive og servicere. Det er det, vi kan – og det er det, vi bliver valgt på. Vi bruger også store ressourcer på at udvikle i beton, at forenkle og forfine produktionsprocesserne i beton – og ikke mindst at tænke nyt og anderledes i beton – alt sammen til fordel for dit byggeri.

Hvordan kan vi hjælpe?
Uanset om du er en lokal entreprenør, om du er arkitekt, ingeniør eller storentreprenør, så byder vi op til samarbejde. Brug vores viden der, hvor din egen slipper op – og tag os gerne med på råd lige fra den allerførste arkitektskitse.

Måske har du brug for at få optimeret dit næste projekt? Måske har du behov for at vide, hvordan dit aktuelle projekt kan projekteres i beton frem for andre materialer? Måske har du behov for sparring til helt konkrete løsninger? Måske efterlyser du ganske enkelt en kompetent partner i beton, der kan hjælpe dig hele vejen i mål – sikkert og til tiden?

Fra arkitektens tegning til byggeriet står helt færdigt og skal afleveres. Vi sætter ind lige dér, hvor dit behov er – og skærer alt det overflødige væk.

Hvad har du brug for?
Hvis vi kender hinanden ved du det allerede: BETONELEMENT kan levere alle typer af elementer i beton – fra forspændte konstruktioner, over facader, vægge, søjler og bjælker, til komplette løsninger inden for både industri-, domicil- og boligbyggeri.

Gennemprøvede og solide løsninger, som har stået sine prøver gennem mere end 50 år. Vores produktprogram inden for systemløsninger har gjort os kendt vidt og bredt.

Systemløsningerne dækker næsten ethvert behov og byggeri – og vi har ikke sat dem mere i system, end at du får frihed til at vælge. Med vores søsterselskaber i udlandet udveksler vi viden og udvikler os konstant.

Senest er vi blevet leveringsdygtige i filigrandæk, dobbelte vægge, tunnelelementer og forspændte broer. Alle produceret under samme styrede og kontrollerede forhold som vores øvrige elementer.

De forspændte broer er lidt af en revolutionerende nyhed på det danske marked. En både tidsmæssig og økonomisk gevinst, der gør dit brobyggeri væsentligt hurtigere og mere trafiksikkert. Det tror vi på, du godt kan se de åbenlyse fordele i, når du skal give tilbud på dit næste broprojekt.

Vælg os
Vælg os, hvis du vil være sikker på løsninger i beton, som ikke fås bedre. Og vælg os, hvis du samtidig vil være sikker på kvalificeret ingeniørrådgivning gennem hele processen. Vores passion og produktprogram er til for alle.
www.betonelement.dk