EXPAN

Styret, rationelt råhus-byggeri
sikrer god økonomi – til tiden

Et godt råhus er med til at sikre økonomien i dit byggeprojekt, for alt kvalitetsbyggeri begynder med et godt råhus, som bliver opført styret og rationelt.

Vælger du EXPAN som råhusleverandør, får du adgang til al vores viden og teknologi, som vi har samlet gennem mange års erfaring med alle former for elementbyggeri.

Vi er eksperter i rationelt byggeri udført med elementer i letbeton og beton. Vi sætter standarden for elementbaseret råhusbyggeri i Danmark, og vi har Danmarks største montagekapacitet.

Egen projektleder fra start
Så uanset hvilket råhus, du skal have opført, kan EXPAN styre hele din råhusentreprise og tage ansvar for forløbet lige fra projektering til produktion og montage. Det sikrer dig reduceret byggetid og skærer toppen af økonomien i dit projekt.

Dit byggeri får sin egen projektleder hos os allerede ved den første kontakt. Det betyder, at kommunikationen er klar og tydelig fra begyndelsen. Din projektleder hjælper dig med at optimere dit byggeri og vil ofte kunne finde de økonomisk mest fordelagtige løsninger.

Din projektleder er desuden din kontaktperson hos EXPAN. En fast projektleder effektiviserer din byggeproces ved at styre økonomi, tid og kvalitet, så logistikken går op i en højere enhed.

Optimering giver besparelser
Det ved vores faste kunder. Derfor vælger mange af dem at kontakte os allerede i de tidlige faser af projekteringen. De ved, at der ligger en besparelse i at optimere elementopdelingen og sikre sig en leverandør, der kan levere kvalitetsarbejde præcis efter tidsplanen.

Vi producerer elementerne på vores egne fabrikker og har egne tegnestuer og egne montageafdelinger. Landsdækkende med rådgivning lige til din dør. Det sikrer dig en optimal byggeproces, for vi er aktive rådgivere og sparringspartnere allerede i de tidlige faser af dit byggeri.

Du får sikkerhed for levering og byggeri til tiden – og ikke mindst en fremragende byggeøkonomi.

www.expan.dk