MODULBAD

Værsgo’ at skylle: Fikst, færdigt og
fejlfrit badeværelse direkte fra fabrik

Forestil dig et byggeri uden ventetid på færdiggørelsen af byggeriets måske tungeste og mest tidskrævende rum – badeværelset. Et byggeri, som kan afleveres til tiden med helt fejlfrit baderum, og det uanset om det rummer 15, 25 eller 500 af dem. Interesseret? Så kan du med fordel overveje et præfabrikeret badeværelse fra MODULBAD til dit næste projekt.

Nøglefærdigt – spar tid og penge
Hvert år ruller mere end 1000 præfabrikerede badeværelser ud fra MODULBAD i Ringsted. Badeværelserne leveres fuldt indrettede og nøglefærdige på byggepladsen – emballerede og med forseglede åbninger, så de er lige til at tage i brug.

Selv montage og tilslutninger sker helt uden at åbne til badeværelset. En gevinst for enhver arkitekt, entreprenør eller bygmester, som vil spare tid og penge – og ikke mindst undgå alle de kendte fejl og følgeskader, der desværre ofte stadig opstår i forbindelse med pladsopbyggede badeværelser. Forkert fald på gulvet, revner, utætte samlinger og rørgennemføringer er stadig blandt de hyppigste fejl og skader.

Designet er op til dig
Igennem årene har MODULBAD leveret færdige badeværelser til et utal af byggerier. Fra hoteller, ældreboliger, kollegier og sygehuse til rækkehuse, etagehuse, typehuse – og sågar arkitekttegnede enere. Produktprogrammet spænder bredt og omfatter både lette kabiner til direkte montage på etagedækket og selvbærende tårnkabiner, som fx kan monteres uden på huset og dermed tilføre beboerne ekstra kvadratmeter.

På designsiden er mangfoldigheden ikke mindre: Vælg selv interiør, farver og stil – og bestem selv om løsningen skal være luksuriøs med alt i kendte mærkevarer, eller om den skal være mere budgetvenlig. Den sidste mulighed kalder vi MODULBAD Eksport, fordi den egner sig særligt godt til eksportmarkeder, hvor prisen er et afgørende konkurrenceparameter.

Er du klar til at fortælle os om dit næste projekt? Så er vi klar til at lytte, tegne og beregne. I vores projekteringsafdeling skaber vores ingeniører og teknikere hver dag nye badeløsninger til alverdens byggerier. Og under fabrikstaget står vores håndværkere klar til at udføre badeværelserne efter alle gældende krav og regler. I tørvejr helt uden hensyntagen til vejrguderne.

Så er det bare at få dem lastet og rullet ud til dig til aftalt tid. Kan det næsten blive nemmere?

www.modulbad.dk