Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/poleretbeton.build/crhconcrete.dk/wp-content/themes/crhconcrete2/functions.php on line 218

Leverandørbrugsanvisning

Opdateret version af vores leverandørbrugsanvisning er netop ankommet. Download den nye version.

Entrepriseleder søges til Sjælland

Som entrepriseleder i MONTAGE får du ansvaret for gennemførelsen af montageopgaver, herunder deltagelse i byggemøder, planlægning, kvalitetssikring og økonomistyring.

Konstruktionsingeniør søges til Viby Sj.

Du vil indgå i et ambitiøst og fagligt stærkt team, hvor du  vil være ansvarlig for udarbejdelse af statiske beregninger – og at disse kan omsættes til produktionsegnede armeringer og elementer.

Projekttekniker søges til Tilst

Du vil indgå i et stærkt og velfungerende team, hvor du hver dag vil blive udfordret på nogle af Danmarks mest spændende byggeprojekter.

Formand/værkfører søgest il Viby Sj.

Vi søger en dygtig og engageret formand/værkfører, der som en del af lederteamet vil få en vigtig rolle i den daglige ledelse af fabrikken.

Montørsjak søges til elementmontage i hele landet

Vi har brug for montører til et helt montørhold, hvor vi stiller firmabil til rådighed. Elementmontagen udføres på byggepladser i hele landet.

Projektingeniør søges til Tilst

Du vil indgå i et stærkt og rutineret team, hvor du vil medvirke til konstruktive løsninger og være ansvarlig for udarbejdelse af statiske beregninger.