Én råhusleverandør

Et solidt og sikkert fundament

CRH Concrete er Danmarks førende inden for levering af råhuse i beton – fra idé- og projekteringsfasen, over produktion og til den afsluttende, professionelle montage. Vi står ved siden af hver enkelt af vores kunder, når byggeprojekterne skal rejses fra fundamentet til aflevering af det færdige råhus.

En stærk partner

Vi er effektive, vi er i udvikling, og vi tror på fremtiden. Tilsammen gør det CRH Concrete til en stærk partner for dig. Vi dækker hele paletten: Fra arkitekttegnede villaer, over omkostningseffektive tæt/lav boligbyggerier og industrihaller, til erhvervsbyggerier med kant, velfungerende p-huse, attraktive boliger i højden – og alt det ind imellem.

Vi er privilegerede ved at have et tæt og tillidsfuldt forhold til vores mange kunder, som gang på gang vælger os som leverandør og sparringspartner.

Kvalitet, der kan mærkes

For os måles kvalitet ikke kun i det enkelte betonelement. Det mærkes også i vores egne krav til kvalitet og ved, at vi følger og optimerer hele vores proces fra først til sidst. Vi finpudser ideerne og finder løsningerne sammen med vores kunder – og så leverer vi til tiden.

Kort sagt: Vi er kendte for kvalitet uden at gå på kompromis.

R

Bolig, Industri og erhverv

Med vores moderne teknik og dygtige medarbejdere kan vi tilføje facader mange facetter og finesser, som fanger øjet og giver arkitekturen et visuelt løft. Beton er nemlig et levende byggemateriale, som kan bidrage til at styrke det udtryk, som bygherren ønsker.

R

P-huse

Det kræver erfaring at opbygge et velfungerende p-hus. Vi har udviklet et gennemført og færdigt byggesystem til parkeringshuse, som fungerer perfekt til alle behov – uanset placering eller størrelse.

R

Arenaer

Vi råder over formudstyr, der er udviklet specielt til stadionbyggerier og har desuden et fleksibelt og færdigudviklet koncept,
der passer perfekt til de danske standarder for stadions og idrætsanlæg

R

Broer

Der er klare fordele ved at bygge med præfabrikerede elementer til nye broer. Generne for trafikken bliver klart mindre, når elementerne er støbt på forhånd i produktionshallen og færdiggørelsen af broen på byggepladsen minimeres væsentligt.

BETONENS MANGE MULIGHEDER

Med beton kan du bygge stort set alt – Præcist som du vil have det

Beton er stadig de lodrette facader, de solide dæk og de smukt svungne trapper. Men det er også meget mere.

Hos CRH Concrete udvikler vi hele tiden på vores produkter til gavn for arkitekter og bygherrer landet over. Det betyder større valgfrihed ved hvert enkelt projekt. Vores dygtige tegnestuer finder altid de løsninger, der skal til – også når de skal skræddersys. Om det er en bestemt farvenuance, en særlig vinduesramme, trapper med en særlig vinkel eller et firmalogo trykt ind i facaden.

Det er sådan set kun din fantasi, der sætter grænser for dit byggeri. Vi gør det nemlig ikke.