AFGØRENDE BYGGESTEN

Sikkerhed, samarbejde, VIDEN OG fleksibilitet

Montage af betonelementer er en af de vigtigste brikker, når du bygger nyt. Det er et arbejde, der kræver samarbejde, særlig viden og effektiv planlægning for at undgå unødige komplikationer og forsinkelser.

MONTAGE giver dig sikkerhed for et veludført og professionelt arbejde. Vi har mere end 220 montører fordelt i hele landet – alle eksperter inden for deres felt.

Stol på tidsplanen for dit byggeri

Derfor kan vi altid finde de rigtige folk til netop din opgave. Det betyder også, at vi sætter hurtigt og effektivt ind, når det er nødvendigt, og vi er professionelle både i planlægningen og i udførelsen. Det betyder minimal spildtid for dig, fordi du kan stole på, at vi holder den tidsplan, der er sat.

Lena Heldbo, montagechef

MONTAGE har flere årtiers erfaring, så du undgår kritiske situationer og flaskehalse på byggepladsen.  Vi er derudover også Danmarks største montage-forretning med over 220 mand.

VIDEN OG OMHU

MONTAGE AF BETONELEMENTER

At montere betonelementer kræver viden og omhu. Det tunge arbejde skal udføres korrekt og med den fornødne sikkerhed. Find yderligere information på nedenstående sider.

OVER 220 MAND OG ÅRTIERS ERFARING

Vi er klar til at løfte montagen

Vi har både ressourcerne og systemerne til at tænke langsigtet, og det betyder en effektiv logistik ude på den enkelte byggeplads. Når vi først leverer elementerne, står det rigtige montagehold også parat til at gøre arbejdet færdigt.

Skal du bruge tre mand til at gøre arbejdet, kommer der tre. Skal du bruge 30 mand, får du 30. Derfor benytter mange af vores nuværende kunder sig af vores montører, og de fleste af dem har gjort det gennem flere år. Det er nemlig godt for økonomien, når effektiviteten på pladsen når helt ud i hjørnerne, så virkeligheden stemmer overens med planlægningen.

Arbejdsmiljø og sikkerhed

Alle montører i MONTAGE kommer løbende på kurser og får ny viden om alt fra teknik til samarbejde og sikkert arbejdsmiljø. Det er lig med professionelt og dygtigt arbejde – og en sikkerhed for, at arbejdet bliver udført efter bogen.

For vores dygtige montører og entrepriseledere er arbejdsmiljøet altid i højsædet, så vi undgår både skader og forsinkelser på byggepladsen.

Med MONTAGE får du løst dine montageopgaver fleksibelt, hurtigt og korrekt.