Én råhusleverandør

En stærk partner

BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE, MODULBAD og INDUSTRI. Sådan hedder vi udadtil. Indadtil er navnet CRH Concrete A/S – og det er vi bestemt stolte over. Tilsammen er vi Danmarks største leverandør af betonelementer og systemløsninger.

Med markedets største og bredeste produktprogram – og et mindst lige så ambitiøst serviceniveau – er det vores mission at blive dit første valg. På prisen, på ekspertisen, på produktbredden, på leveringssikkerheden, på tidsplanerne – kort sagt: På alle de forhold, der har afgørende betydning for dig, når du skal ud at konkurrere med dine kolleger i byggebranchen.

Læs mere om BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE og MODULBAD her.

Og på verdensplan er vi faktisk større endnu

At vi samtidig er en del af den internationale koncern CRH plc, er kun en ekstra gevinst for dig. CRH plc er en af verdens største byggematerialekoncerner.

CRH plc blev stiftet i 1970 med fusionen mellem de to ledende irske byggematerialefirmaer – Cement Ltd. og Roadstone Ltd. Navnet var oprindeligt Cement Roadstone Holdings, men blev senere forenklet til CRH.

I dag er CRH en af de fem største internationale koncerner i byggematerialesektoren.

I konkrete tal er vi ca. 80.000 medarbejdere fordelt i 30 lande. Det betyder, at vi også kan give dig den unikke tryghed, der ligger i at have branchens tungeste dreng i ryggen.

Læs mere på www.crh.com

Din råhusleverandør – fra den første personlige kontakt over rådgivning, sparring og projektering til den endelige levering og montering af dit byggeri.