Én råhusleverandør

En stærk partner

BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE, MODULBAD og INDUSTRI. Sådan hedder vi udadtil. Indadtil er navnet CRH Concrete A/S – og det er vi bestemt stolte over. Tilsammen er vi Danmarks største leverandør af betonelementer og systemløsninger.

Med markedets største og bredeste produktprogram – og et mindst lige så ambitiøst serviceniveau – er det vores mission at blive dit første valg. På prisen, på ekspertisen, på produktbredden, på leveringssikkerheden, på tidsplanerne – kort sagt: På alle de forhold, der har afgørende betydning for dig, når du skal ud at konkurrere med dine kolleger i byggebranchen.

Læs mere om BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE og MODULBAD her.

Og på verdensplan er vi faktisk større endnu

At vi samtidig er en del af den internationale koncern CRH, er kun en ekstra gevinst for dig. CRH er en af verdens største  byggematerialekoncerner.

CRH blev stiftet i 1970 med fusionen mellem de to ledende irske byggematerialefirmaer – Cement Ltd. og Roadstone Ltd. Navnet var oprindeligt Cement Roadstone Holdings, men blev senere forenklet til CRH.

CRH er førende leverandør af løsninger inden for materialer, der bygger, forbinder og forbedrer vores verden. Med sine cirka 78.500 ansatte fordelt på cirka 3.390 lokationer i 29 lande er CRH markedsledende i både Nordamerika og Europa.

Som vigtige samarbejdspartner inden for transport- og infrastrukturprojekter, komplekse byggerier og løsninger til det udendørs liv, bidrager CRH’s unikke udbud af materialer, produkter og tjenesteydelser til at sætte fokus på bæredygtige og robuste projekter.

Virksomheden er rangeret som ledende inden for miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige (ESG) forhold. Som en Fortune 500-virksomhed er CRH’s aktier noteret på NYSE og LSE.

For yderligere information: www.crh.com

Din råhusleverandør – fra den første personlige kontakt over rådgivning, sparring og projektering til den endelige levering og montering af dit byggeri.