Styrkelse af forretningsområder

CRH køber Confac Holding A/S

CRH, den førende byggematerialevirksomhed i verden, har købt Confac A/S og dets søsterselskab A/S Magnus Holm i Danmark.

Confac A/S, der er beliggende i Randers, leverer specialiserede betonfacadeløsninger til erhverv, boliger og offentlige bygninger, mens A/S Magnus Holm, beliggende i Auning, tilbyder en omfattende portefølje af fiberbetonløsninger.

Begge virksomheder vil styrke CRH’s øvrige forretningsområder i Danmark og understøtte virksomhedens tilgang til at imødekomme byggeriets skiftende behov ved at levere en samlet løsning med kundens behov i centrum. Betonfacadesystemer bruger færre råmaterialer og gør det muligt for CRH at tilbyde mere bæredygtige løsninger til sine kunder.

Claus Bering, administrerende direktør, CRH i Danmark udtaler:
– Confac og Magnus Holm passer perfekt strategisk til CRH i Danmark og vil gøre os i stand til at udvide udbuddet af integrerede produkter og værdiskabende løsninger. Confac har et bredt og interessant produktsortiment indenfor facadesystemer, især i industrien og high-end facademarkedet. Med opkøbet af Magnus Holm A/S i 2017 udvidede Confac sin portefølje af produkter til også at omfatte fiberbeton, som tilbyder yderligere muligheder for specialisering.

Erling Holm, direktør, Confac Holding A/S udtaler:
– Det er glædeligt, at Confac nu er en del af en koncern med styrken og kompetencen til at fortsætte med at udvikle virksomheden.

Handlen er betinget af konkurrencemyndighedernes endelige godkendelse.

Mere information:

CEO for CRH i Danmark:
Claus Bering
Mobil +45 4057 5655