VINDER AF DEVELOPERPRISEN: Stort tillykke til FB Gruppen A/S.
I flot efterårsvejr modtog adm. direktør for FB Gruppen A/S Hans-Bo Hyldig og teknisk direktør Stig Nørnberg Developerprisen for projektet #grønttorvet i Valby.

Developerprisen gives til den virksomhed, som i særlig grad er lykkedes med at udvikle et projekt eller et område, så det skiller sig ud. #Developerprisen kigger på hele projektet – fra udvikling af idéen til den faktiske opførelse af nybyggeriet. Byggeprojektet skiller sig ud ved at bringe ny værdi til et område samtidig med, at der er tænkt på arkitektur, funktion, entrepriseforhold, plan- og miljøforhold, bæredygtighed, omgivelser og tilgængelighed.

#Grønttorvet er med sin store centrale park en bydel, som allerede er fyldt med liv fra de mange forskellige beboere i andelsboliger, leje- og ejerlejligheder, seniorboliger, rækkehuse og daginstitutioner. Der er fokus på fællesskabet, og historiens vingesus fornemmes i parken, hvor enkelte søjler og bjælker er bevaret fra det gamle Københavns Grønttorv.

CRH Concrete A/S er hovedpartner ved Building Award og uddeler af Developerprisen. Prisen blev overrakt af vores adm. direktør Claus Bering.

 

Endnu engang stort tillykke til FB Gruppen A/S.

Læs mere om vinderprojektet her:
https://groenttorvet.dk/