I CRH Concrete arbejder vi for, at vores børn, børnebørn og oldebørn skal vokse op i sunde boliger. Men det er ikke nok. Vi bygger også bæredygtigt og energirigtigt, og for os er det logisk at kombinere nytænkning med miljøhensyn.

– Det vil vi understrege ved, at vi har tegnet et premium-medlemskab af Green Building Council Denmark for at markere vores opbakning til bæredygtigt byggeri. Medlemskabet i sig selv gør os ikke mere bæredygtige, men det er et skridt til dels at få inspiration til, hvordan vi kan flytte os mest muligt, dels til at få indflydelse på de fremtidige kriterier for DGNB-certificeringer, siger Commercial Manager Vibeke Starup.

Målsætning om flere point i DGNB-certificerede byggerier

Green Building Council (DK-GBC) er en non-profit medlemsorganisation, der arbejder for at udbrede bæredygtighed i byggebranchen. Organisationen certificerer bæredygtigt byggeri og uddanner konsulenter og auditører i DGNB-certificeringsstandarden.

– Det er vores mål at bidrage med endnu flere point i DGNB-certificerede byggerier, så det bliver nemmere for alle, der bygger, at vælge den mest bæredygtige løsning gennem en DGNB-certificering, siger Vibeke Starup, der i sommer startede en intern kampagne i CRH Concrete for at øge virksomhedens generelle fokus på bæredygtighed. – Betonelementer er en naturlig del af fremtidens byggeri, og vi er godt i gang. Vi reducerer hele tiden det miljømæssige aftryk, som vores produktion sætter. Vi er klar til at samarbejde med hele byggebranchen for at skabe forandringer, der kan gøre Danmark til verdensleder inden for bæredygtighed – i morgen og i fremtiden, pointerer Vibeke Starup.

Læs mere om DGNB-certificering.