For at du kan lave en ansøgning og et CV, der matcher os så godt som muligt, kan du herunder se, hvad vi lægger vægt på:

  • Ansøgningen skal være velskrevet og veldisponeret og naturligvis personlig, således vi får et godt indblik i, hvem du er som person – dvs. ikke kun din faglige og professionelle side, men også din mere private side. Vi er interesseret i det hele menneske bag ansøgningen. Start med dine seneste job, og gå kun så langt tilbage, som det er relevant ift. stillingen, det samme gælder for vedhæftede dokumenter.
  • Send aldrig standardansøgninger. Ansøgningen skal være målrettet og vise, at du har en oprigtig interesse i den stilling, du søger. Dermed har du også langt større mulighed for at vise, hvad du kan tilføre CRH Concrete som ny medarbejder. Beskriv gerne kort, hvorledes du tidligere har brugt de kompetencer, som du mener, vil komme i spil til den stilling, som du søger.
  • Ansøgningen må meget gerne bære præg af, at du har sat dig ind, hvordan CRH Concrete er som virksomhed og arbejdsplads – se gerne “Mød vores medarbejdere“.  Vi har en meget informativ hjemmeside, hvor du ligeledes kan læse mere om virksomheden.
  • Hvis du har en aktiv LinkedIn-profil, må du gerne indsætte et link til denne på din ansøgning eller CV. LinkedIn er ofte en god kilde til at danne et overblik over dine erfaringer og kompetencer, og derfor benytter vi os også i nogle tilfælde af denne mulighed.