#Betonhoveder

Vi blander viden
og beton

Hos CRH Concrete lægger vi vægt på at tilbyde vores medarbejdere en engageret og varieret hverdag i tæt samarbejde med dygtige og engagerede kolleger. Vi har altid plads til dygtige medarbejdere med ambitioner og har som mål hele tiden at kunne tilbyde spændende udfordringer tilpasset den enkeltes ønsker.

Vi er en travl arbejdsplads, som giver plads til den enkelte. Her er plads til selvstændighed og til at få indflydelse på indholdet af hverdagen, og vores struktur er lagt an på effektivitet og ansvar. Samarbejde er et nøgleord, og vi anerkender, at der kan være en stor styrke i forskellighed, og at der kan være mere end én vej til målet.

Tre kerneværdier står klart i hele koncernen: Integritet, ærlighed og respekt for loven. Vi vil holde det, vi lover; vi holder ikke noget skjult for hinanden og vi løser alle opgaver på en ordentlig måde.

Det kan mærkes hver dag i virksomheden. Vi tilbyder arbejdsdage med både frihed og ansvar, en uformel tone og et højt professionelt niveau.

Claus Knudsen, HR Manager

Vores kerneværdier er  integritet,  ærlighed og respekt for loven. Vi tilbyder frihed med ansvar, en uformel tone og et højt professionelt niveau.

LEDIGE JOB

BLIV EN DEL AF ET STÆRKT TEAM

Vi er en tryg arbejdsplads, hvor sikkerheden er bygget ind i alle faser fra produktion til montagen af det færdige råhus. Vi er også en rummelig virksomhed, som prioriterer vores sociale ansvar højt. Et godt arbejdsmiljø kan mærkes både indadtil og udadtil, og er en del af det positive fodaftryk, vi sætter i byggebranchen.

Samtidig er vi en økonomisk stabil virksomhed, der hele tiden udvikler sig. Vi ved, at trivsel ikke kommer af sig selv. Derfor forventer vi af hinanden, at vi engagerer os i den gode, aktive hverdag.

Derfor er en karriere i CRH Concrete også en del af Danmarks fremtid. I fællesskab sætter vi vores præg på byggerier i hele landet og tegner Danmarks fremtid.

Det kræver ambitioner, engagement og klare værdier, der kan mærkes hver eneste dag.

R

Integritet

Vi har høje standarder og bruger dem hele tiden i vores daglige forretningsmæssige interaktioner.

R

Ærlighed

Først og fremmest går vi aldrig på kompromis med sandheden

R

Respekt for loven

Vi overholder alle gældende love, regler og politikker

#BETONHOVEDER

Mette Birwe, HR Konsulent

Med et job i CRH Concrete er du også en del af Danmarks fremtid.
I fællesskab sætter vi vores præg på byggerier i hele landet og tegner Danmarks fremtid. Det kræver ambitioner, engagement og klare værdier, der kan mærkes hver eneste dag..

Søg uopfordret

Selv om dit drømmejob ikke er opslået, modtager vi gerne din ansøgning. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link.
Vi behandler selvfølgelig din ansøgning fortroligt.