Ambitioner og ansvar for fremtiden

Byggeri og ANSVARLIghed

For os er det logisk at kombinere nytænkning med fokus på ansvarlighed. Vi vil bidrage til at skabe byer og bygninger, som er en ansvarlig del af klodens fremtid, og vi gør det ved at udvikle os og udfordre os selv.

Byggeriet er en væsentlig del af FN’s 17 verdensmål, som har udstukket en ambitiøs retning for verden de næste 30 år. Når det gælder de store mål om byudvikling, energiudnyttelse, klimatilpasninger og ansvarlighed i hverdagen, betyder det enormt meget, hvordan vi vælger at bygge. Vi skal udnytte vores viden til at bruge færre ressourcer, øge den enkeltes trivsel og optimere funktionerne – og vi er allerede godt i gang.

Premium-medlem af Rådet for Bæredygtigt byggeri

Som den første producent af betonelementer i Danmark er CRH Concrete premium-medlem af Rådet for Bæredygtigt Byggeri, som er med til at tegne en bæredygtig fremtid. Rådet for Bæredygtigt Byggeri administrerer blandt andet den førende frivillige certificering i Danmark kaldet DGNB Denmark.

DGNB-certificering

DGNB bygger på FN’s definition af bæredygtighed og består af 6 hovedområder: Miljømæssig kvalitet, økonomisk kvalitet, social kvalitet, teknisk kvalitet, proceskvalitet og områdekvalitet.

Vi bygger byggerier med en lang levetid og et sundt, behageligt indeklima. Dertil kommer, at beton har en indbygget mulighed for at blive genbrugt med tiden.

Det er elementer, som bliver en naturlig del af fremtidens byggeri, og CRH Concrete er godt i gang. For os er der nemlig ingen modsætning mellem ansvarlighed og udvikling. Begge dele er en solid del af vores fundament.

Download vores produktspecifikke EPD’er her.